Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"En dag att minnas"

Publicerad: 22 april 2009, 08:25

"Det här artade sig till en dag att minnas." Så sammanfattar Jonas Gardell sin upplevelse av att vara premiärgäst på Filip & Fredriks Söndagsparty.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonFilip HammarJonas GardellKanal 5

Jonas Gardell. Foto: Resumé

En av Jonas Gardells livsdeviser har han tidigare sammanfattat med ett citat från en erotisk film: Shut up and suck!
I går fick han uppleva just det åtagandet på nära håll.
I sin blogg/dagbok beskriver Jonas Gardell den lätt kaotiska och laddade stämning som rådde inför premiären på Söndagsparty.
Det berodde bland annat på att Marilyn Manson var både kraftigt försenad och berusad – och dessutom hade som krav att logen skulle hålla en temperatur på sju grader, förklarar Gardell.

Jonas Gardell hade själv logen intill Mansons. Han skriver att det ett tag rådde osäkerhet om att rockstjärnan över huvud taget skulle komma till studion under sändningen.
Han fick också beskedet i direktsändning att ett av skälen var att Marilyn Manson blev avsugen i logen av sin psykolog, en ung kvinna.

Jonas Gardell skriver också att när väl Manson kom till sändningen så var han inte alls så påverkad som påståtts. Det visade sig att han skiftade personlighet om kameran var påslagen eller inte. Manson var både trevlig och belevad, och blev inte minst imponerad när Jonas Gardell berättade att han kände regissören av filmen och författaren till boken ”Låt den rätte komma in”.

Gardell avslutar:
” Till slut hade vi riktigt kul där i soffan, och när sändningen var över försvann han upp på logen igen för att få en avsugning av psykologen.
Och det kan ju verka lite lustigt, men vem har inte fått en avsugning av sin psykolog då och då? Det är ju sånt som händer. Eller hur?”

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.