Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Erfaren trio startar tillväxtfokuserad strategibyrå

Publicerad: 11 juli 2018, 09:38

Foto: Pressbild

Mathias Westphal, Petronella Barvaeus och Ellinor Brenninkmeijer startar growthbyrån Maniola Studios.


Det senaste året har Mathias Westphal, Petronella Barvaeus och Ellinor Brenninkmeijer jobbat i ett antal gemensamma konsultprojekt. Nu tar man samarbetet ett steg längre och startar growthbyrån Maniola Studios.

Mathias Westphal går in som vd för den nystartade byrån. Han kommer närmast från The Absolut Company, där han jobbat 13 år.

Även Ellinor Brenninkmeijer kommer närmast från The Absolut Company, där hon hade rollen som global brand manager, med fokus på varumärke och affärs- och produktutveckling.

Petronella Barvaeus kommer senast från Berghs där hon ansvarade för programmet "Digital Strateg och Kreatör". Hon har mångårig erfarenhet som konsult, bland annat som strateg på digitala byråer som Fröjd och Whispr Group.

Den nya byrån ska via managementkonsulter och kreativ studio hjälpa företag med digitala möjligheter för att driva tillväxt.

– Det kan handla om att att nå ut till nya målgrupper, positionera sig på ett nytt sätt, eller utveckla helt nya produkter och tjänster. Vi hjälper våra partners att kickstarta initiativ för att ta vara på nya affärsmöjligheter innan konkurrenterna hinner före, säger Mathias Westphal i en kommentar.

Nu hoppas byrån att man under 2018 ska växa med ett ytterligare ett par rekryteringar.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.