Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Estrella sponsrar 50 timmar lång FIFA-stream

Publicerad: 17 september 2019, 08:08

I samband med släppet av nya FIFA 20 kommer profilen "Jewanderz" att sända en 50 timmar lång stream. Huvudsponsor för streamen är Estrella.


Ämnen i artikeln:

Estrella

De årliga släppen av de nya FIFA-versionerna är en av årets största händelser inom e-sportvärlden. Med sina 78 000 prenumeranter är Johan "Jewanderz" Jewander en av Sveriges största FIFA-streamers. Den 27 september släpps årets upplaga av spelet och i samband med det kommer "Jewanderz" att sända en maratonsändning på 50 timmar från sin studio i Västerås. Det är femte året i rad han genomför en liknande stream och inför årets stream har han slagit sig ihop med sin sponsor Estrella.

– Målet det här jubileumsåret är att göra det större än någonsin, och det är med hjälp av sponsorer som Estrella som vi kommer kunna göra detta så magiskt! säger "Jewanderz" i ett pressmeddelande.

Estrella har länge satsat på gamingmarknaden och har de senaste sju åren sponsrat Sveriges största LAN Dreamhack.

– Utifrån kan gaming uppfattas som ensamt men det är en dedikerad community med mycket gemenskap. Man tittar och spelar tillsammans. Det rimmar bra med våra värden och produkter kommenterar Jenny Pira, digital strateg på Estrella.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Estrella

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.