Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Ett kvitto på att kunderna uppskattar arbetet vi gör"

Publicerad: 25 februari 2019, 13:54

Peter Larsson är byråchef och projektledare på Agency.

Agencys vinst i kategorin PR 7-15 MKR i Årets byrå möjliggjordes av stort engagemang och brinnande intresse hos medarbetarna, säger byråchef Peter Larsson.


Ämnen i artikeln:

Årets ByråAssefa KommunikationRegiAgency

I förra veckan korades de byråer i Sverige som har mest nöjda kunder i Regi och Resumés tävling Årets Byrå. Resumé gör en enkät med samtliga vinnande byråer för att ta reda på vad som ligger bakom topplaceringarna.

I studien som tävlingen bygger på utvärderar byråernas största kunder sina byråer inom 13 Nöjd kund index-kriterier, däribland kreativitet, strategisk kompetens, proaktivitet, affärsnytta, digital kompetens och engagemang. Prisutdelningen ägre rum under en galamiddag på Münchenbryggeriet under torsdagskvällen.

Agency tog hem vinsten i kategorin PR 7-15 MKR.

Vad betyder den här vinsten för er som byrå?
– Det är ett kvitto på att kunderna värdesätter och uppskattar arbetet vi gör, säger Peter Larsson, byråchef och projektledare.

Vad är det ni har lyckats med?
– Stort engagemang och ett brinnande intresse hos alla medarbetare på byrån. Vi jobbar med något vi älskar och vi bryr oss om kunderna på riktigt. Det ger bra resultat.

Hur ska ni fira?
– Tillsammans med våra kunder ska vi göra 2019 till ännu ett lysande år.

På andra och tredje plats i kategorin kom Assefa Communication och Story.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.