Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Fick nobben – av småföretagare

Publicerad: 2 september 2010, 08:59

Carina Nunstedts huvudvärk: Bonniers mångmiljonsatsning Yourlife går på pumpen i kampen om .se-domänen. – Jag ville inte nappa på deras erbjudande, säger egenföretagaren Ove Svensson, som äger Yourlife.se.


Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtBonnierYourlifeBonnier Tidskrifter

Carina Nunstedt. Foto: Björn Elgstrand.

Nya magasinet och sajten Yourlife tog kontakt med egenföretagaren Ove Svensson, som äger Yourlife.se, i våras.

Ärendet var enkelt: De ville köpa loss domänen av honom. Men förhandlingarna gick i stöpet eftersom Ove Svensson ville ha mer pengar för att sälja än vad Carina Nunstedts tidning var beredda att betala.

– Det handlade om pengar såklart. Vi hade en korrespondens i våras men den avbröts efter ett tag. Jag har haft den här sidan i fem-sex år och kände inte att jag ville nappa på deras erbjudande, säger Ove Svensson som äger Yourlife.se.

Hur mycket pengar blev du erbjuden?

– Det har jag ingen lust att svara på.

Carina Nunstedt, chefredaktör och grundare av tidningen Yourlife, hävdar att hon inte var inblandad i förhandlingarna med Ove Svensson. När både .com- och .se-domänerna var upptagna föll valet på .nu. Att ha Yourlife.nu som adress fungerar bra, enligt henne.

– Vi har inte haft några problem alls. Men han har säkert haft en positiv effekt på sin sajt. Det är inget som jag tänker på nu, säger hon.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.