Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Filip & Fredrik gör reklam för Bris

Publicerad: 26 juni 2009, 12:01

Några av Kanal 5:s mest kända programledare ställer upp för att locka fler medlemmar till Bris, Barnens rätt i samhället.
Kampanjen kommer att synas i både Kanal 5 och Kanal 9.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5Filip HammarFredrik WikingssonBris

Bris nya medlemssajt

- Barnens Rätt i Samhället - Medlem

– Bris har en liten budget för marknadsföring så Kanal 5:s engagemang är av stor betydelse för oss. Möjligheten att få ut vårt budskap och synas på det här sättet gör mycket stor skillnad för BRIS och för det arbete vi gör för barnen och ungdomarna, säger Heléne Tibblin, ansvarig företagssamarbeten på Bris i en kommentar.

Kanal 5 har i flera år sponsrat Bris. Nu ställer Filip & Fredrik. Sofia Wistam, Arge snickaren" Anders Öfvergård, Johnnie Kriegström oc Mattias Särnholm från Roomservice upp i den nya kampamnjen som startar på måndag.
– Det här samarbetet kändes självklart för såväl oss som våra profiler - inte minst under en årstid som är speciellt tuff för utsatta barn, säger Peter Myhrman, kommunikationsdirektör på Kanal 5.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.