Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Findus till Aspekta

Publicerad: 7 april 2011, 07:37

Aspekta inleder samarbet med två skånska storbolag, Findus och Lindab. – Det är oerhört glädjande att två av södra Sveriges mest ansedda varumärken har valt att arbeta med Aspekta, säger företagets VD Magnus Dahl i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

FindusAspekta

Som Resume.se tidigare rapporterat knöt pr- och kommunikationskonsultföretaget Aspekta nyligen till sig digitalfotoframkallning-företaget Photobox. Idag står det klart att byrån inleder samarbete med ytterligare två storföretag, Livsmedelsföretaget Findus och den börsnoterade ventilations- och byggmaterialkoncernen Lindab.
– Det är oerhört glädjande att två av södra Sveriges mest ansedda varumärken har valt att arbeta med Aspekta, säger Magnus Dahl.

Han fortsätter:

– Findus och Lindab har skilda kommunikationsbehov och att de väljer Aspekta visar på den bredd vi erbjuder inom kommunikationsområdet, samtidigt som det är ett kvitto på vår spetskompetens inom PR och finansiell kommunikation.

För Findus kommer Aspekta att arbeta med företagsövergripande kommunikation och vara rådgivare åt kommunikationschefen. Lindab har valt Aspekta för att arbeta med fortlöpande rådgivning inom finansiell kommunikation/IR.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

FindusAspekta

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.