Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Flera byråer delar på miljonuppdrag

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Naturvårdsverket är nu klar med upphandlingen av informations- och kommunikationstjänster. Hela 35 olika byråer finns med bland de utvalda, däribland TBWA, Storåkers. Liedgren Design och Gullers Grupp.


- Intresset var mycket stort, hela 217 företag har lämnat in anbud. Ramavtalet som vi nu har tecknat är på 15 månader med rätt för Naturvårdsverket att förlänga varje enskilt ramavtal med upp till ytterligare 18 månader. Det finns dock ingen garanti för att alla aktuella leverantörer med automatik får uppdrag, säger Johan Axell, informationsdirektör på Naturvårdsverket, i ett pressmeddelande.Naturvårdsverket beräknas köpa tjänster inom området för mellan 20-40 miljoner kronor per år med målet är att stödja miljöarbetet i samhället.Naturvårdsverket har även flera regeringsuppdrag som ska öka kunskapen om olika miljöfrågor som klimatfrågan.Totalt har Naturvårdsverket nu slutit avtal med 35 byråer. Dessa är:Annons-/reklam-/DR-byråtjänster;Monica J. InfoFidelityStoråkersEngström med fleraTBWAGrafisk formgivning och grafisk produktion;Hunting FlowerTypoformCitatPress ArtEssenLiedgren DesignIdéoLuckMässor, utställningar och montrar;Höglund ReklamSvensk Idé ExpoEngström med fleraCopy, redaktionella tjänster samt journalistiska tjänster;KB ScribimusMelicaPrecis kommunikation/Maria KvarnbäckOrd och VetandeArdeaKonsulttjänster inom PR- och kommunikation;RewirThunberg MiljöKommunikationGullers GruppConBrioUndersökningar;Andreas LundARS ResearchWebbkonsulttjänster;Global HappinessSublimeKnow ITSlash XINITFilm och fototjänster;VideaFilm Mediavåningen Per Westgård (Vetenskapsjournalisterna) Gluggen Film & Foto

Pia Grahn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.