Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Food & Friends-vd:n nominerad till prestigepris

Publicerad: 30 augusti 2019, 11:30

Kommunikationsbyrån Food & Friends vd Lennart Wallander nomineras till Livsmedelspriset.


Ämnen i artikeln:

Food & Friends

I över 20 år har byrån Food & Friends specialiserat nischat in sig på mat- och dryckeskunder. Byrån leds av Lennart Wallander som länge varit en aktiv trendspanare inom mat- och livsmedelsfrågor. Bland annat sammanställer han varje år en uppmärksammad trendrapport kring de senaste mattrenderna från hela världen.

Nu nomineras han som första reklamman till Livsmedelspriset. Priset har sedan 1964 delats ut av Livsmedelsföreningen och går till "personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling".

Motivationen lyder: "För hans idoga forskning om framtida mattrender."

–  På Food & Friends har vi sedan start varit nischade på mat, dryck och måltider. Det betyder att vi har en fot i kommunikationsbranschen och en fot i livsmedelsbranschen. Vi har alltid haft som målsättning att bidra till utvecklingen av dom båda vilket gör att det här priset känns extra roligt att bli nominerad till, säger Lennart Wallander i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Food & Friends

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.