Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Forma i storsatsning

Publicerad: 6 december 2010, 13:48

Forma släpper en ny tidning i februari.
Tidningarna ”Leva” och ”PS!" slås ihop och det nya magasinet ska bli landets största inom området psykologi och personlig utveckling.


Ämnen i artikeln:

Forma

Forma Magazines köpte "PS!" från Allers i höstas. Nu slås tidningen ihop med "Leva". Resultatet av fusionen kommer den 15 februari då det första numret av det nya magasinet släpps.

Det nya magasinet har ännu inget namn, men enligt Forma blir det "Sveriges största magasin om psykologi och personlig utveckling".

Tidningen får en upplaga på 42 000 exemplar och ca 110 000 läsare meddelar Forma. Utgivningstakten blir elva nummer per år. Målgruppen är kvinor i åldern 25-60.

Maria Gerlofson, i dag chefredaktör för "PS!", blir chefredaktör för den nya produkten.

– Den nya tidningen blir ett attraktivt, användbart och lustfyllt magasin med hög kvalitet och med de bästa experterna och inspiratörerna, säger Forma Magazines vd Maria Croon i en kommentar.

Catharina Hansson, chefredaktör för "Leva", blir affärsutvecklare för Forma Magazines som ingår i Forma Publishing Group.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Forma

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.