Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Förra Frida-chefens hemliga tidskriftsprojekt

Publicerad: 29 oktober 2013, 13:24

Beatrice Pamp

Foto: Andreas Rågsjö-Thorell.

I mitten av oktober meddelade Beatrice Pamp (tidigare Birkeldh) att hon lämnar rollen som chefredaktör på Frida. Nu jobbar hon med Frida Förlags nya magasinstitel ShapeUp.


Ämnen i artikeln:

ShapeUpFrida förlagFrida

I samband med att Beatrice Pamp lämnade rollen som chefredaktör på Frida berättade förlagschefen Anders Juhlin att hon kommer att jobba vidare med ett hemligt projekt på förlaget.

Frida Förlag har nyligen registrerat titeln Shape Up hos Patent- och registreringsverket (PRV), det skriver Dagens Media. Titeln ska ges ut sex gånger per år och enligt Anders Juhlin befinner man sig på idéstadiet.

Beatrice Pamp jobbar för närvarande med projektet, men kan inte precisera vad hennes roll är eftersom arbetet befinner sig i sin linda:

"Jag kan bekräfta att jag är inblandad i ShapeUp. Det är ett superspännande projekt, men det är så tidigt i processen att det ännu inte finns så mycket att berätta" skriver Beatrice Pamp i ett SMS till Resumé.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ShapeUpFrida förlagFrida

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.