Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Forsberg & Co:s vd startar eget

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Forsberg & Co:s vd Lotta Kjellman, radioregissörerna Patrik Larsson och Sara Enzell och ljudteknikern Fredrik Eliasson hoppar av för att starta eget bolag.


Det nya bolaget ska heta "Flickorna Larsson" och göra radio.- Det heter så för att jag är "herr Larsson" och Lotta och Sara är flickorna, säger Patrik Larsson, regissör.Alla fyra har sagt upp sig och deras nya lokaler med studio görs just nu i ordning.- Jag vill understryka att vi slutar i samförstånd med Forsbergs, att det inte finns något bråk i bakgrunden, säger Patrik Larsson.Varför slutar ni då?- Vi slutar för att det ska bli roligare att göra radio själva. Tv och radio drivs indirekt redan som två skilda bolag på Forsbergs.De fyra avslutar nu sina uppdrag hos Forsbergs och ska sedan jaga egna kunder.Kjellman delade tidigare vd-posten med Katarina Nerell som hoppade av förra året för att starta bolaget Esteban tillsammans med de tidigare Forsbergsanställda Alex Brügge, Markus Ernerot och Olof Barr.Patrik Forsberg är nu vd på Forsberg & Co.Bolaget fortsätter med sin radioproduktion som tidigare.

Maria Lindholm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.