Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Forsman & Bodenfors får ny vd i New York

Publicerad: 20 mars 2019, 12:51

Mike Densmore, Anna Qvennerstedt, Guy Hayward och Silla Levin.

Foto: Niklas Palmklint

Efter sammanslagningen med KBS blir Mike Densmore ny vd på Forsman & Bodenfors New York-kontor.


Ämnen i artikeln:

Anna QvennerstedtDroga5Forsman & Bodenfors

För ett halvår sedan stod det klart att MDC Partners valt att slå ihop Forsman & Bodenfors med KBS (Kirshenbaum, Bond, Senecal och Partners). Nu får byrån en ny vd för sitt New York-kontor i Mike Densmore, som började på KBS 2017. Han har tidigare jobbat som global tillväxtchef på BBH, som marknadsdirektör på McKinney och chef för affärsutveckling på Droga5.

I sin nya roll som vd på Forsman & Bodenfors kommer Mike Densmore fokusera på att bredda byråns kunduppdrag och stärka det kollektiva arbetssättet med samarbetet mellan arbetsgrupper och uppdragsgivare.

– Mike har ett obevekligt engagemang för kreativt arbete och för folket som jobbar på byrån. Han är en stark ledare och riktigt snäll samtidigt, det är därför vi gillar honom. Sättet han formar kulturen på vårt kontor i New York och hans exceptionella förmåga att jonglera affärer, galna idéer och människor är det som gör honom utmärkt för att leda F&B framåt, säger Anna Qvennerstedt, copywriter och global executive chairman på Forsman & Bodenfors, i ett pressmeddelande.

Mike Densmore beskriver sammanslagningen mellan Forsman & Bodenfors och KBS som "en helt naturlig matchning".

– När vi träffades för första gången och diskuterade vi vad vi kunde bli om vi gick ihop, fann vi att vi delade liknande principer. Som vår syn på samarbete och fokus på inkludering. Och att vi hade kompetensområden där vi kunde komplettera varandra. Diskussionerna ledde till att en snabb och tydlig förståelse för vad vår framtida potential skulle kunna vara, kommenterar han.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.