Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Försvarets marknadschef blir general för Kia Index

Publicerad: 25 mars 2008, 10:35

Marknadschefen på Förvarsmaktens Högkvarter blir ordförande i Sveriges Annonsörers kommitté för internetannonsering, Kia.


Staffan Slörner. Foto: Jens Gustafsson

Staffan Slörner har bevisligen koll på internetannonsering. I årets första omgång av Månadens webb i Resumé vann Försvarsmakten överlägset med en kampanj från DDB Stockholm. Samma byrå gjorde även den bästa bannern, för Försvarsmakten, i andra omgången av Månadens webb.

Just banners är kanske de som mest påverkas av Kia Index, då de ligger på andra sajter än annonsörernas egna kampanjsajter.

Kia Index är i dag den gängse standard som branschen enats kring men är liksom andra mätmetoder ständigt ifrågasatt av olika aktörer beroende på deras positioner i indexet gentemot konkurrenterna.

Nu blir det Staffan Slörner som får uppdraget att ena mediebolag, annonsörer, mediebyråer och säljnätverk kring framtidens standard. Tidigare ordföranden var Pär Wiklundh.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.