Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Fortsatt förtroende för Fröberg

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Niclas Fröberg sitter kvar som styrelseordförande i Sponsringsföreningen. Det står klart efter dagens extrainsatta styrelsemöte.


- Vi har fått en bra förklaring och vi har fortsatt förtroende för honom, säger Lisa Båsk Johansson, vd och styrelseledamot.Niclas Fröberg, som är vd i mediebyrån Mindshare, misstänks ha utnyttjat sin vd-position för att teckna ett förmånligt avtal för ett eget bolag. Resumé berättade om Fröbergs dubbelspel för två veckor sedan. Med det som bakgrund hade Sponsringsföreningen kallat till ett extra styrelsemöte i dag på förmiddagen.- Vi har fått en bra förklaring och han har berättat i tydliga ordalag om affärerna. Han sitter kvar och det var ett enhälligt beslut, säger Lisa Båsk Johansson.Niclas Fröberg valdes in som styrelseordförande på två år i maj förra året. Han sitter alltså kvar på ordförandestolen minst till maj 2003.

Henrik Axelsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.