Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Four PR öppnar nytt kontor

Publicerad: 22 maj 2018, 06:50

Foto: Pressbild

Four PR har sedan tidigare kontor i Örebro och Stockholm. Nu expanderar byrån och öppnar nytt kontor i Karlstad.


Ämnen i artikeln:

Byråval

Sedan starten i Örebro 2010 har Four PR vuxit organiskt. 2016 öppnade man ett kontor i Stockholm och nu, två år senare, fortsätter man att expandera med ett nytt kontor i Karlstad.

– Det känns jättebra att Four PR också blir en del av Värmland. Vi har valt etableringsstad med omsorg och den respons vi fått när vi varit i Karlstad och sonderat terrängen har varit positiv. Den här etableringen ligger helt i linje med vår utpekade tillväxtstrategi, säger Fredrik Stengarn, delägare och ansvarig för karlstadsetableringen, i en kommentar.

När byrån först startade sin verksamhet i Örebro 2010, var förhoppningen att skapa en motvikt mot pr-branschens starka fäste i Stockholm. Tanken var att lokala företag skulle ha en aktör på hemmaplan.

– Det finns en rad mellanstora svenska städer vars företag och organisationer behöver PR-stöd, samtidigt som de ständigt hänvisas till Stockholm. Det är inte alltid att Stockholmsaktörerna kan möta upp de lokala behoven eller kulturen, förklarar Fredrik Stengarn, delägare på Four PR och fortsätter:

– Dessutom är Karlstad en stad som är i stark tillväxt med en rad spännande företag och organisationer. Det bubblar och vibrerar här. Utöver en stark tillväxt är Karlstad, likt Örebro, en universitetsstad. Karlstads universitet erbjuder kompetensförsörjning för oss eftersom de har en egen PR-utbildning. Som arbetsgivare ser vi mycket positivt på det.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.