Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Friends fokuserar på utfrysning

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Friends, organisationen som arbetar mot mobbing, har samarbetat med Lowe Brindfors under ett tag. Den förra filmen "Rödhårig" får nu en fortsättningen, med en ny film kopplat till en utomhuskampanj, båda med fokus på utfrysning.


Filmen "Osynlig" handlar om en tjej som är utfryst i skolan och därför blivit näst intill osynlig. I slutet får man dock se hur en annan tjej hälsar på henne lite i förbifarten och vi ser då hur hon fylls i och blir synlig igen. Budskapet är att Friends hjälper elever att själva stoppa mobbing.Filmen kommer att gå i 3:an, 4:an, 5:an samt på MTV, Z-TV och Cartoon Networks. Utomhuskampanjen går rikstäckande.Uppdragsgivare på Friends är Josef Sareld och Caroline Stiernstedt. Arbetsgruppen på Lowe Brindfors är ad Joakim Blondell, copywriter Monica Hultén, projektledare Fredrik Widén och byråproducenter Sofia Bellini och Mark Baughen. Esteban har gjort filmen, i regi av Tobias Bergman med Katarina Nerell som producent.Se filmen i filmrummet - klicka här

Pia Grahn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.