Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Frigyes Guillou-bok stoppas för gott

Publicerad: 14 februari 2014, 06:49

Guillouboken stoppas för gott av förlaget, rapparen Drake är förbannad på avlidne Phillip Seymour Hoffman och ledningen för Kris har pr-kris efter att ledningen poserat på Facebook med vapen. Det och mycket annat kan du läsa i dagens Morgonsvep


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Frigiyes bok stoppad för gott
Redan den 7 januari bestämde sig Norstedts förlag för att inte ge ut Paul Frigyes bok om Jan Guillou. Enligt uppgifter från Norstedts handlar det om att man ser allvarligt på de faktafel som avslöjats i boken.
"Norstedts tar hela ansvaret för det som inträffat, och ber Jan Guillou och författaren Paul Frigyes om ursäkt för detta. Felet är vårt då vi brustit i den källkritiska granskningen av bokens innehåll", skriver förlaget i ett pressmeddelande.
Mer finns att läsa bland annat på SVT och Expressen.

Rapparen Drake förbannad på Phillip Seymour Hoffman
Avlidne skådespelaren Phillip Seymour Hoffman har dragit på sig rapparen Drakes vrede. Orsaken är att tidningen Rolling Stone tog bort Drake från omslaget och satte Hoffman i hans ställe.
Tilltaget har fått Drake att bär sig riktigt korkat åt, berättar TMZ.

50 nya kön på Facebook
Facebook gör det nu möjligt att välja mella 50 olika könstillhörigheter och låter också använda välja vilket pronomen som ska använda om dem, skriver bland andra Huffington Post.

Radiopratare friad från 12 fall av sexuella trakasserier
BBCs Dave Lee Travis friades av en jury i Southwark från anklagelser om tolv fall av sexuella trakasserier mot elva olika kvinnor berättar BBCNews.

PR-kris för KRIS
Ledningen för organisationen Kris, kriminellas revansch i samhället, står just nu inför en pr-kris efter att ledningen poserat på Facebook med skjutvapen, skriver Expressen.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.