Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

FV stäms av Financial Times

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Financial Times stämmer MTG Publishing för att logotypen för Finans Vision alltför mycket påminner om Financial Times egen. Financial Times har utan framgång tagit upp saken med Finans Vision och har därför bestämt dig för att lämna in en stämningsansäkan till Marknadsdomstolen.


Lika som bär? Financial Times och Finans Vision går i clinch." BORDER="0"Lika som bär? Financial Times och Finans Vision går i clinch.- Vi ska titta på den och sen ska vi lämna in ett svar till Marknadsdomstolen, säger MTG:s vd Peppe Engberg som inte är så pigg på att kommentera ärendet.- De har haft synpunkter på det från början och jag har förståelse för att de slår vakt om sitt varumärke men i övrigt har jag inga kommentarer. Jag har ingen lust.Fiancial Times skriver i sin ansökan att Finans Vision har valt sin logotyp "för att anspela på och dra fördel av det oerhörda renommé som Financial Times åtnjuter."Stämningsansökan innehåller ett krav på att MD förbjuder Finans Vision att använda sin logotyp och att det skall vara förenat med ett vite på en miljon kronor.

Henrik Axelsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.