Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Fylking flyttar in hos Finans Vision - två slutar

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Anders Haskel, nyhetschef på Finans Vision slutar för att börja på Veckans Affärer. Samtidigt flyttar MTG-ägda Rix in hos Finans Vision.


Nyhetschefen Anders Haskel slutar på Finans Vision. Istället ska han börja på Veckans Affärer som krönikör. Samtidigt flyttar Rix FM in i Finans Visions lokaler. De två företeelserna har dock inget med varandra att göra.Finanstidningens gamla redaktionsgolv byggs nu om till radiostudio. MTG-ägda radiokanalen Rix FM flyttar in efter årskiftet.- Ja, vi ska sitta med de andra MTG-bolagen. Vi ska jobba närmare varandra och stärka samordningen, precis som vi gjort inom MTG tidigare, säger Christer Modig, programchef på Rix FM.Den stärkta samordningen innebär dock inte personalminskningar på radiokanalen. Det problemet dras dock Finans Vision med. Efter Kapital och Moderna Tiders nedläggning ska tidningen fortfarande sparka personal. Exakt hur många som berörs är oklart i dagsläget. Klart är dock att reportern och författaren Karl Ågerup och Anders Haskel slutar.- Det stämmer att jag ska börja på Veckans Affärer. Jag ska göra börs- ochföretagsanalyser, säger Anders Haskel till Resumé.Får du inte göra det på Finans Vision?- Får och får, tidningen har ju inte riktigt det djup och den inriktning som Veckans Affärer.När börjar du?- Det är inte riktigt klart än, men jag blir nog kvar på Finans Vision i några veckor till.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.