Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Galet tryck från läsare och annonsörer"

Publicerad: 17 maj 2011, 12:50

Isabella ”Blondinbella” Löwengrips tidning Egoboost Magazine är slutsåld. På Moderna Tidskrifter, förlaget som ger ut tidningen, är man lyrisk över försäljningssiffrorna. – Det har varit ett helt galet tryck från läsare och annonsörer, säger Daniel Andersson Alm, vd på Moderna Tidskrifter, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripEgoboost

Isabella Löwengrip.

”Vilken morgon! Första numret av Egoboost Magazine har tagit slut i ett flertal butiker runt om i Sverige så idag skickades en ny order ut. Visst tror vi alla att tidningen skulle sälja bra men inte såhär bra, det är helt sjukt!” skriver Isabella ”Blondinbella” Löwengrip på sin blogg idag.

– Vi ligger jättebra till rent försäljningsmässigt, det är ett sådant tryck att distributörerna  ringer och vill ha mer tidningar. De har tagit slut överallt, det är helt galet, Daniel Andersson-Alm, vd på Moderna Tidskrifter, till Resume.se.

Han fortsätter:

– Jag hoppas att vi, i slutändan när vi räknat ihop allting, ska ha sålt runt 20 000 exemplar, det är i alla fall mitt mål och det ser lovande ut.

Det första numret av Egoboost låg på 176 sidor. Nu räknar man med att öka antalet sidor rejält.

– Det har varit ett helt galet tryck från annonsörer och läsare. Numret som kommer efter sommaren kommer att vara på 300 sidor, det blir nästan som att ge ut en bok istället för en tidning. I början hade vi det lite småtufft med annonsörer, de trodde att vi skulle härma andra tidningar i samma segment och deras koncept. Men efter att Telia, SEB och L’Oreal har gått in som annonsörer hos oss har det gått mycket lättare.

Nästa nummer av Egoboost Magazine kommer i slutet av juni.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripEgoboost

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.