Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Gester & Co och Mediabroker får gemensam vd

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Efter en tids kräftgång för Mediabroker hoppar nu vd Joakim Claesson av som vd. Istället tar Michael Hollesen, vd på Gester & Co, över som vd även på Mediabroker.


Mediabroker har haft ett tungt år. Både Posten och Skandia har lämnat byrån, samtidigt har flera nyckelpersoner bestämt sig för att gå vidare. Det är bakgrunden till att Joakim Claesson nu hoppar av.Från och med årsskiftet kommer Michael Hollesen att sitta som vd för både Gester & Co och Mediabroker. Detsamma gäller Olle Borgstav idag vice vd på Gester & Co. Men Mediabroker kommer att finnas kvar både som varumärke och juridisk enhet.- I och med att Joakim valde att hoppa av så påskyndades processen. Vi har därför inte tagit något beslut om varumärket ännu, säger Michael Hollesen.Mediabroker kommer att flytta in under samma tak som Gester & Co. Men sitta i egna lokaler med en egen ingång. I samband med förändringarna kan det bli aktuellt med personalneddragningar.- Vi kommer att se över hela koncernen. Vissa personer kommer att omplaceras om det leder till att någon slutar är för tidigt att uttala sig om, säger Michael Hollesen.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.