Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Goda nyheter – nu på engelska

Publicerad: 14 februari 2013, 13:30

Good News Magazine.

Good News Magazine går på export. Tidskriften med goda nyheter lanseras som engelsk version i London och New York.


Lanseringen av den engelskspråkiga versionen sker i samband med att Gudrun Sjödén öppnar en ny butik i New York i mars. Därefter kommer tidningen att finnas där och i bolagets butik i London.
– Goda nyheter är precis vad världen behöver! Vi behöver förena oss kring de små positiva stegen mot en bättre värld. För oss på Gudrun Sjödén handlar det mycket om vårt gröna arbete. Därför är det självklart för oss att samarbeta med Good News Magazine, säger Monica Ekervik Hedman,  kommunikationsansvarig för Gudrun Sjödén.

– Vi är otroligt stolta och glada över samarbetet med Gudrun Sjödén. Även om vi erbjuder olika produkter så har båda företagen liknande värderingar. Och Gudrun Sjödén är en företagsledare som jag beundrar mycket. Vi har sen tidigare ett prenumerationserbjudande riktat till deras klubbmedlemmar i Sverige. Det har hittills varit en succé.  Om vi kan leverera en minst lika bra engelsk version av Good News Magazine så finns det, från vår sida, en förhoppning om att även få erbjuda en prenumeration till deras utländska klubbmedlemmar, säger Daniel Mendoza, grundare av Good News Magazine i ett pressmeddelande.

Tidskriften lanserades 2010 och har växt stadigt sedan dess. Bland annat har de, enligt egen uppgift, den största Facebook-gruppen i Norden jämfört med andra magasin.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.