Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Gotlandsbyrån Hills rekryteringar från Stockholm

Publicerad: 1 april 2015, 08:18

Johan Caesar

Foto: Pressbild

Johan Caesar och Peter Wennblad lämnar sina uppdrag i Stockholm och värvas till reklambyrån Hill på Gotland.


Ämnen i artikeln:

Lars Andersson

Som en direkt följd av nya samarbeten med bland annat Visita, Lotus Bakeries/Annas pepparkakor, Gård & Djurhälsan, Jesses såser och Medeltidsveckan så förstärker nu reklambyrån sitt team med en senior strateg och en art director.

– Tack vare framgångsrika samarbeten med våra befintliga kunder kan vi ytterligare stärka både vår strategiska och kreativa kompetens. Det känns väldigt roligt och spännande, och ökar möjligheterna att fortsätta växa, säger Lars Andersson vd på Hill.

Peter Wennblad får rollen som senior strateg och projektledare på Hill. Han har tidigare varit seniorkonsult på kommunikationsbyrån Paues Åberg.

– För mig representerar Hill det nya Gotland. Ett kreativt, entreprenörsdrivet företag som vill och vågar arbeta på en marknad långt större än den egna ön. Därför har jag haft ögonen på Hill under en längre tid. Så när frågan kom om jag ville vara med och utveckla Hills strategiska rådgivning var svaret självklart, säger Peter Wennblad.

Johan Caesar blir art director på Hill. En roll han tidigare haft på Stockholmsbyrån Hummingbirds.

– Det finns en potential och ett driv på Hill som jag vet är extremt värdefullt för att kunna skapa kreativ och framgångsrik marknadsföring. Att jag nu dessutom kan flytta tillbaka till min hemö efter 10 år i Stockholm känns fantastiskt, säger Johan Caesar.

På Hill är man glada över värvningarna och ser fram emot att de ska bli en del av gruppen.

– Vi är ödmjuka och glada över att Peter och Johan vill arbeta med oss och våra kunder. De kommer både att stärka Hills erbjudande och bidra med två sköna personligheter, säger Lars Andersson.

Peter Wennblad

Peter Wennblad

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Lars Andersson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.