Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Gratistidningskrig redan i helgen

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

I helgen startar två nya gratistidningar i Stockholm. Danskägda Mitt i-gruppen tar upp konkurrensen med Svensk Direktreklams gratistidningar på Kungsholmen och Östermalm.


[UPPDATERAD] SDR ger i dag ut tidningarna Vi i Vasastan och Vårt Kungsholmen. På lördag kommer Lokaltidningarna med sina Mitt i Vasastan och Mitt i Kugsholmen, vardera i 40 000 ex.- Det innebär att vi kommer ut med 30 titlar och 936 000 ex varje vecka, säger Anders Karlsson, vd för Lokaltidningarna i Norr AB. Vi täcker in hela Stockholm utom Lidingö och Ekerö.De nya tidningarna blir lika hårt mallade som sina systertidningar kring stan, men mallen blir ny med fräschare layout och nya typsnitt. En annan nyhet är att citytidningarna ska ha fler nöjesannonser. Anders Karlsson jobbar för att skaffa fler nöjesannonser:- Det finns inga stora pengar i nöjesannonserna, men läsvärdet är stort. Jag kan bara säga att vi arbetar på olika sätt att få in fler nöjesannonser.

Leif Holmkvist

Reporter

leif.holmkvist@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.