Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Guld värt för oss att nå ut med vår kompetens"

Publicerad: 1 mars 2019, 08:57

I sin iver att leverera glömmer Iveo ofta att nå ut till omvärlden med vilka man är. Därför är uppmärksamheten kring vinsten i Årets byrå guld värld, säger digitalstrateg Markus Sackemark.


Ämnen i artikeln:

Årets Byrå

I förra veckan korades de byråer i Sverige som har mest nöjda kunder i Regi och Resumés tävling Årets byrå. Resumé gör en enkät med samtliga vinnande byråer för att ta reda på vad som ligger bakom topplaceringarna.

Iveo tog hem vinsten i kategorin "Digital 7-25 MKR".

Vad betyder den här vinsten för er som byrå?
– Att kamma hem förstaplaceringen har väldigt stor betydelse för oss. Som digitalbyrå har vi fokus på att utveckla och digitalisera våra kunders affärer med modern teknik – i vår iver att leverera marknadens bästa digitala lösningar glömmer vi ofta att nå ut till omvärlden med vilka vi är. Just därför är denna utmärkelse, och uppmärksamheten i samband med det, guld värd för oss att nå ut med vår kompetens, säger Markus Sackemark, digital strateg på Iveo.

Vad är det ni har lyckats med?
– Vi älskar vårt hantverk och brinner verkligen för att lösa våra kunders utmaningar med vår erfarenhet. Att vi dessutom har kloka kunder, kompetenta medarbetare och hög efterfrågan på våra tjänster skapar väldigt goda förutsättningar. Jag tror även det har stor betydelse att alla som jobbar hos oss på Iveo har gedigen teknisk kompetens, även projektledare, designers och UX:are – en viktig egenskap eftersom allt vi gör mynnar ut i någon form av teknisk lösning. Vi har också väldigt roligt tillsammans på kontoret.

Hur ska ni fira?
– I torsdags firade vi genom att vinna dansgolvet på Munchenbryggeriet, vi var inte svåra att missa, det var vi som inte kunde dansa. Framåt har vi en riktig lyxmiddag inplanerad med hela företaget och sen tror vi på att fira lite varje dag.

På andra och tredje plats i kategorin hamnade Actionist och Limetta.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Årets Byrå

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.