Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Gumpert är ute och cyklar"

Publicerad: 5 maj 2009, 13:03

Det är försäsong i DN:s reklamtävling Reklamcupen.
Men nu höjs temperaturen inför de kommande matcherna.


Ämnen i artikeln:

Dagens NyheterReklamcupen

DN har lånat in fotbollsexperterna Pontus Kåmark och Daniel Kristiansson från TV4 för kommentera de kommande matcherna i Reklamcupen.

Ifjol blev tävlingen en ganska odramatisk tillställning eftersom Garbergs mötte Garbergs i final. I årets första match ställs Garbergs mot King. Den kommande matchen analyseras i filmen nedan. Den är framtagen av Johan Nilsson och Magnus Löwenhielm tillsammans med Tackolov. Inför tävlingen har DN också tagit fram matchtröjor för byråerna.

Förhoppningen är att 32 helsidor ska tävla i reklamcupen.
– Det är inte riktigt klart med alla bidrag ännu, men vi har varit ute och presenterat årets tävling på byråerna och intresset är stort, säger Kristofer Dalin, projektledare för tävlingen på DN.

Tävlingsbidragen bedöms av en jury enda fram till finalen. Då är det DN:s läsare som avgör vem som vinner.

I juryn sitter: Hanna Björk, copywriter, Åkestam Holst; Mattias Dahlkvist, ad, Garbergs; Ulf Eriksson, copywriter, Hilanders; Malmö, Fredrik Simonsson, ad, DDB; Helena Svärd, ad, ANR.BBDO,
Annika Wink, marknads- och informationschef DN och Henrik Stangel, annonsdirektör på DN.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Dagens NyheterReklamcupen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.