Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

H+K plockar från Edelman och Prime

Publicerad: 10 februari 2014, 09:49

Anna Fribergh, David Augustsson.

Foto: Pressbild.

Hill + Knowlton Strategies förstärker sitt Stockholmskontor med två account directors: Anna Fribergh som ska arbeta inom konsumentområdet och blir en del av företagsledningen samt David Augustsson, som får motsvarande post fast inom corporate communication.


Ämnen i artikeln:

EdelmanPia GrahnPrime

Anna Fribergh har en lång bakgrund som journalist på bland annat SVT, Aftonbladet och Expressen.

Hon kommer närmast från Edelman, där hon var ansvarig för byråns erbjudande till konsumenter.

–  I Anna har Hill + Knowlton funnit en person som med sin långa och  varierade bakgrund från både journalistiken och pr-branschen kommer att  bli ett stort tillskott till vårt marcom-team, säger Pia Grahn, ansvarig  för marketing communications på Hill + Knowlton Strategies Sweden i en  kommentar.

David Augustsson kommer från Prime och ska jobba med  corporate communication med inriktning på finansiell kommunikation och  kriskommunikation.

– David kommer att bli en viktig tillgång i  egenskap av kundansvarig projektledare och kommer även vara med och  utveckla vårt erbjudande inom kriskommunikation, säger Hampus Stenberg,  ansvarig för public affairs och crisis communications på Hill+Knowlton  Strategies Sweden i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

EdelmanPia GrahnPrime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.