lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hallå där...

Publicerad: 8 november 2007, 11:45

Fredrik Virtanen, som har tv-debuterat i TV8.


KO

Karin Olsson


Är du nöjd?- Ja, det är jag trots allt. Jag var väldigt spattig och det var en massa teknikproblem. Jag hörde inte kontrollrummet och var lite forcerad. Men Fredrik Wikingsson är alltid en härlig gäst och Alexandra Rapaport var också jätterar.

Vad menar du med forcerad?- Man blir nervös. Man pratar lite för fort och tappar tråden i stressen. Jag ska bromsa lite i fortsättningen. Men inte på hela första akten hörde jag kontrollrummet så jag visste inte när jag skulle sluta. Det gjorde det hela lite svårare.

Virtanen.  - Jag tog också på mig skorna tio sekunder före sändning och hade sprungit in i studion. Eftersom jag har lite dålig kondition var jag ganska flåsig.

Du blandade ihop Austen och Shakespeare igår. - Ja, det gjorde jag. Såna misstag gör det roligare än att det är iskallt proffsigt. Som Luuk, det blir stelt. Så det bjuder jag gärna på. Jag är glad att jag inte gjorde ett ännu större misstag, som att blanda ihop Austen med Tjechov eller något.

Har du tittat på programmet i sin helhet?- Jag tittade på det i går och tittade igen i dag. Jag har fått extremt många grattis-sms som alla är positiva och glada. Vi kommer att göra 80 program. så jag kommer att bli en av Sveriges mest erfarna programledare när det här är är klart.

- Oj, nu gick jag förbi en stor reklamtavla med mig själv och Åke Ortmark. Jäklar, vad sjukt att se sig själv sådär!

Vem är din talkshow-förebild?- Nej, i det här läget när man märker hur mycket svårare det är så är man otroligt imponerad av alla. Det blir så stort när man sitter där och alla kamerorna och lamporna är på. Jag är impad av alla, från Carina Berg till Tony Zoulias på ZTV. Men det är klart, blir man Letterman är man kung. Conan O´Brian är också väldigt bra.

Har du någon drömgäst?- Micke Persbrandt. Börje Ahlstedt hoppas vi också ska tacka ja. Han tittade på det i går så gillade han det kommer han nog. Vi vill också att Viggo ska komma och prata med höga skånska röst.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev