Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han är Mindmakers nya byråchef

Publicerad: 6 september 2017, 11:12

Christina Saliba och Sean Canning.

Foto: Pressbild/Mindmakers PR

Sean Canning har jobbat på Mindmakers PR i ringa tre år. Nu tar han klivet upp som byråchef.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaMindmakers PR

Han anslöt till byrån som junior, samtidigt som han slutförde utbildningen på Medieinstitutet. Enligt Mindmakers PR har nykomlingen Sean Canning sedan avancerat i hög takt och fått ansvara för flera av byråns största och mest profilerade kunder.

Nu belönas hans snabba utveckling med titeln byråchef, och Mindmakers vd Christina Saliba överöser honom med lovord.
– På Mindmakers gillar vi framförallt två saker: Hårt arbete och talang. Talang är fullständigt värdelöst om man inte är beredd att lägga hårt arbete bakom den. Seán har enorma mängder talang, men kanske framför allt en arbetskapacitet och ett driv som jag få gånger sett maken till. Han är världsklass, han är branschens framtid. Med strategiska uppdrag och höga leveranskrav är han den perfekta byråchefen att leda byråns stjärnor.

Sean Canning, som ska ansvara för den dagliga verksamheten, men även kvarstå som huvudansvarig för byråns erbjudande inom person-pr, visar å sin sida tacksamhet gentemot byrån.
– Jag tror att det finns få byråer i Sverige där man kan gå från praktikant till byråchef på mindre än tre år. Jag är stolt och kommer göra allt i min makt för att förvalta det enorma förtroende Christina och de andra på Mindmakers visat mig, säger han.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.