Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han får toppjobb på MEC

Publicerad: 4 april 2011, 12:37

Mikael Stenberg, tidigare vd för reklambyrån Jerlov, får ett toppjobb på mediebyrån Mediaedge:cia, MEC. Han får ansvaret för MEC:s verksamhet i Göteborg och Malmö.


Ämnen i artikeln:

JerlovMediaedge CIA

Mikael Stenberg. Foto: Resumé.

Mikael Stenberg kommer närmast från Cordovan, som köpte Jerlov.

– Vi har anställt en medarbetare som har en unik bredd i sin erfarenhet. Mikaels erfarenheter från båda mediebyrå och reklambyrå verksamheter kopplat till en gemensam tro på pionjärskap inom kommunikation kommer att skapa bra förutsättningar för att vi ständigt utvecklas för våra kunder, säger Daniel Collin, vd på MEC, och fortsätter:

– Vårt erbjudande och Mikaels bakgrund tillsammans med de medarbetare vi har i Göteborg och Malmö kommer att utveckla såväl befintliga som nya kunder till MEC.

Mikael Stenberg etablerade mediebyrån Market Broker på den svenska marknaden under perioden 1998-2003 innan han gick till Jerlov. Han kommer att ingå i MEC:s operativa ledningsgrupp och han tillträderi början av juni.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

JerlovMediaedge CIA

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.