Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han ska basa för Mediteam

Publicerad: 17 juni 2009, 15:23

Bengt Olsson, personalchef på Aftonbladet, är ny vd på Mediteam. Schibsted tillväxtmedier är majoritetsägare i företaget.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetSchibsted

Bengt Olsson.

– För mig är det här framtiden, fler kommer att följa efter oss. Vi ökar flexibiliteten, förenklar vikariehanteringen, sparar in rekryteringskostnader och skapar en tydlig väg för nya medarbetare till de bästa framtida mediejobben, som finns på Aftonbladet och SvD, säger han i en presskommentar.

Mediateam ska bemanna medieföretag, både inom Schibsted och utanför. Bland kompetenserna som ska erbjudas finns: redigerare, webb-redaktörer, reportrar, fotografer och journalistiska arbetsledare. Även företag som behöver informatörer ska kunna få hjälp av Mediteam.

– Vi på Aftonbladet tycker att dey här är en bra lösning. Vår personalredaktör Marianne Peterson kommer att hantera vår rekrytering från Mediateam, säger Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

AftonbladetSchibsted

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.