Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han ska lansera danska foodtechbolaget globalt

Publicerad: 6 juli 2021, 06:47

Edgar Rouwenhorst, nytillträdd marknadschef på Superb, och Saedo Musa, vd på Superb.

Foto: Pressbild

Efter en runda där foodtech-bolaget Superb fick in 130 mkr, meddelar man i ett pressmeddelande att man värvat en ny marknadschef.


Ämnen i artikeln:

IZettle

Det är Edgar Rouwenhorst, tidigare marknadschef på Zettle by Paypal (som tidigare hette Izettle) som får rollen. Det meddelar Superb i ett pressmeddelande.

– Vi behöver en person som har erfarenhet av att arbeta globalt med marknadsföring och som kan både B2B och B2C. Det har vi hittat i Edgar Rouwenhorst, säger Zaedo Musa, grundare och vd på Superb.

– Restaurangbranschen är en av de senaste att digitaliseras, och just därför känns det spännande att leda Superbs varumärkesexpansion, säger Edgar Rouwenhorst enligt pressmeddelandet.

Superb grundades i Danmark 2017 och har under 2020 växt med 100 procent och dubblat antalet anställda. Man stuvar också om i styrelsen, där Björn Lindberg tar ordförandeklubban. Även han har en bakgrund på Zettle by Paypal.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

IZettle

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.