Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han ska sälja Stockholm

Publicerad: 19 september 2008, 08:52

Peter Lindqvist blir ny vd för Stockholm Visitors Board, Stockholms marknadsföringsbolag för besöksnäringen och ett bolag inom Stockholm Business Regionkoncernen.


Peter Lindqvist Foto: Newsdesk

– Peter Lindqvist är en mycket erfaren vd till Stockholm Visitors Board. Peter har arbetet hela sitt liv inom besöksnäringen och har ett internationellt kontaktnät som få kan matcha. Det blir ett starkt tillskott för besöksnäringen, säger Sten Nordin, finansborgarråd i Stockholms stad och ordförande i Stockholm Business Region.

En rekryteringsprocess har pågått under våren och sommaren, vilket ledde fram till Peter Lindqvist som den vinnande kandidaten till posten. Peter Lindqvist har varit tillförordnad vd sedan i våras.

Under större delen av sitt yrkesliv har Peter Lindqvist arbetat inom turistnäringen. Under många år var han vd på Congrex Sweden, en av världens ledande kongressarrangörer, och senast som chef för avdelningen för möten och kongresser på Stockholm Visitors Board.

Leif Holmkvist

Reporter

leif.holmkvist@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.