Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Han tar över efter Björn Larsson

Publicerad: 26 november 2009, 15:16

Bjarte Eide, idag Managing Director för ett internationellt IPG team i London blir ny VD för Lowe Brindfors.


Bjarte Eide.

Bjarte Eide var enligt källor till Resume.se redan aktuell för jobbet i somras.
Han var under åren 2004 – 2007  vice vd på Lowe Brindfors med globalt kundansvar för bland annat Saab.

Under de senaste åren har Bjarte Eide arbetat för IPG i London, med ansvar att utveckla Lowe Worldwides digitala erbjudande.
– Marknadskommunikation som är annorlunda, modig och nyskapande är också den som ökar marknadsandelar, ändrar attityder och fördubblar försäljning. Trots detta så fortsätter många byråer att leverera det vanliga och förväntade som varken skapar hjältar eller framgång. Jag är stolt över att nu få leda en byrå som gör skillnad, ska fortsätta att göra skillnad inte bara i Sverige utan globalt, säger Bjarte Eide i en presskommentar.

Michael Wall, CEO Lowe Worldwide, har kommenterat det faktum att nätverket får en av sina chefer på kundlistan;
– Det är den främsta av bekräftelser att som reklambyrå till banken bli tillfrågad att bli en del av bankens ledning. Björn är en otroligt professionell person som under sammanlagt tio år har lett byrån till att bli den störta reklambyrån i Norden. Han är en energisk och orädd innovatör. Han kan nu använda sina många år av erfarenheten till att utveckla Swedbanks varumärke. Vi ser fram emot att fortsätta jobba nära Björn men nu som vår kund, säger han.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.