Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hånade Putin på gaygalan

Publicerad: 4 februari 2014, 08:26

Måns Zelmerlöw

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia

På gårdagens gaygala klev programledaren Måns Zelmerlöw in i en enorm päls framför en bild av Röda torget i Moskva. Under kvällen krävde han "mer gay-propaganda i världen" - i stället för Rysslands nuvarande linje, det skriver Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

MTGMTG TVMåns ZelmerlöwAngela MerkelCDONNSA

Merkel anklagas för att hjälpa NSA med övervakning
En grupp hackare och en människorättsorganisation stämmer den tyska regeringen. I stämningsansökan påstås Angela Merkels regering ha sponionerat på medborgare i syfte att hjälpa NSA och den brittiska motsvarigheten GCHQ, det skriver Mashable.

Lexbase-ägare stannar
 
Jonas Häger bekräftade sent på måndagen för Bolagsverket att han inte avser att  hoppa av bolagets styrelse. Detta strider mot den ansökan som inkom till Bolagsverket i fredags där ägaren uppgavs vilja lämna styrelsen – vilket hade resulterat i en tvångslivkivdering, det skriver DN.

5-årig Disneystjärna mordhotas
Mia Talerico är 5 år och barnskådespelare i Disneys serie "Good Charlie". I dagarna mordhotades hon på Instagram. En bild av 5-åringens huvud och texten "Yes, kill you stupid bitch" är bara ett av meddelandena. Nu söker polisen efter en misstänkt, uppger International Business Times.

Brottsligt att knäcka betal-tv
Regeringen vill få till ett förbud mot så kallad cardsharing, där kort för digital-tv-boxar delas mellan många användare. Detta presenteras i ett lagförslag som inkom till lagrådet under måndagen. Straffet för att hyra ut och installera utsrustningen blir böter eller fängelse i upp till två år. Lagen är tänkt att träda i kraft den 1 augusti 2014, det skriver IDG.

Trög start för MTG  i Norge
I november förra året lanserade MTG kanalen TV6 för i Norge. Kanalen som söker sig till en kvinlig publik har dock inte lyckats locka tittare i förväntad utsträckning. Som helhet hade MTG en tittarandel på sex procent i januari månad.  Trots att den nya kanalen har MTG tappat i andelar med 0,2 procent, rapporterar Kampanje.

Tokvändning för Cdon
E-handelsbolaget Cdon gjorde ett starkt fjärde kvartal 2013. Resultatet efter skatt stannade på 15,8 miljoner att jämföra med ett minusresultat på 90,4 miljoner kronor 2012, skriver Dagens Industri.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.