Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hanna Belander: "Försöker tygla rastlösheten"

Publicerad: 25 juli 2019, 09:13

Hanna Belander på Prime.

Foto: Prime

Hanna Belander, till vardags creative director på Prime, åker runt i knökfull bil, googlar sjukdomar – och kanske får ordning på livet i höst.


Ämnen i artikeln:

Hanna BelanderPrimeSommar

Vad gör du i sommar?
– Försöker tygla rastlösheten. Det ingen enkel uppgift. Gillar när det rör på sig. Att börja morgonen med att knöla in barnen i en knökfull bil och åka iväg någonstans är det bästa. Spelar ingen roll vart vi ska, bara vi är på väg. Men, eftersom övriga familjen verkar älska att "vara på plats" så försöker jag alltså anpassa mig. Och finna någon slags ro antar jag.

Vad läser du i hängmattan?
– Blir sjösjuk i hängmatta, så ingenting. Men annars blir det mycket Google – finns oändligt många sjukdomar, parasiter, amöbor, bakterier, farliga insekter och annat dödligt man kan läsa om. Och så slukar jag allt som är kvarglömt (samtidigt som jag försöker tänka bort vem som har läst boken innan och framförallt var...).

Vad lyssnar du på?
– Allt under kategorin YA på Bookbeat. Vi åker en hel del bil i sommar och barnen styr underhållningen.

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– Händer det något i kommunikationsbranschen under sommaren??

Vad ser du mest fram emot i höst?
– Att duscha av mig den solkrämsklibbiga sommarsvetten och ta tag i saker. Har alltid en känsla av jag snart ska få ordning på livet – efter den här semestern, då ska jag bli så där alldeles lagom och välfungerande. Jobba lagom mycket, träna regelbundet, göra hemmagjord müsli och få tid till de där avslappningsövningarna som mamma alltid tjatar om. Vem vet, kanske är det i höst det händer.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hanna BelanderPrimeSommar

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.