Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Happy Visuals startar content-molntjänst

Publicerad: 13 december 2018, 10:11

Medarbetare på Happy Visuals.

I samband med namnbytet från Studiografen presenterar byrån en molnbaserad mediebank vars plattform kominerar media, tech och content.


Happy Visuals uppger att ambitionen med tjänsten äar att det ska bana väg för en framtida internationell satsning – och skapa ett nytt alternativ till den traditionella produktionsbyrån.

– Vi lever i en visuell generation. Efterfrågan på relevant innehåll i form av foto och film är enormt och utmaningen i att varje dag kunna publicera väsentligt content i sina kanaler är för de flesta bolag övermäktigt. Vi vill erbjuda en kreativ on-brand lösning som på ett enkelt och effektivt sätt tillgängliggör foto- och filmmaterial. Tjänsten är fullt skalbar vilket ger oss förutsättningar för att kunna växa såväl på den svenska, som på sikt, den internationella marknaden, säger Antony Sastre, vd och grundare av Happy Visuals, i ett pressmeddelande.

Happy Visuals har idag fyra anställda och består därtill utav nätverk av frilansande kreatörer.

– Lika mycket som vi kreatörer brinner för att skapa så ser vi ofta administrationen i att hantera avtal, logistik, tidplaner osv. som ett ont måste. Vad Happy Visuals har byggt upp är verkligen en plattform för framtiden som attraherar oss kreatörer - och med all säkerhet även slutkund, kommenterar Dino Soldin, en utav fotograferna i nätverket.

Under 2019 kommer Happy Visuals även att testköra en egenutvecklad blockchain-lösning.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.