torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Här är finalisterna i Årets Marknadsavdelning

Publicerad: 30 april 2019, 11:00

Nu står det klart vilka fem finalister som har chansen att ta hem utmärkelsen Årets Marknadsavdelning 2019.

Ämnen i artikeln:

ConsidGantSpotifyTUISAS

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Tävlingen Årets Marknadsavdelning syftar till att belöna organisationer som arbetar framtidsinriktat, nydanande och med stark innovationskraft. Den vinnande avdelningen använder sig av ny teknik, interagerar med andra avdelningar, kan hålla isär taktik och strategi och vet skillnaden mellan försäljning och marknadsföring.

Förra årets vinnare var dryckestillverkaren Nocco. 2019 års vinnare presenteras under konferensen Framtidens Marknadsavdelning den 23 maj på Hotell At Six i Urban Escape. I juryn ingår bland annat Hélène Barnekow, vd Microsoft Sverige, Hedvig Hagwall Bruckner, copywriter på King och Daniel Collin som är juryordförande. Se alla jurymedlemmar här.

– Det har varit roligt och intressant att få inblick i så många kompetenta marknadsavdelningar. Juryn har noterat att utvecklingen gått fort på många företag. Vi ser detta i vad som lyfts fram, dels i form av kompetenser och dels i prioriterade områden jämfört med förra årets tävling. Det finns en hel del marknadsavdelningar som har all anledning att sträcka på sig därute, säger Daniel Collin till Resumé.

Nu står det klart vilka fem finalister som valts ut av totalt 32 bidrag och som har chans att ta hem utmärkelsen Årets Marknadsavdelning 2019:

Consid

GANT

SAS

Spotify

TUI

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev