Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Hela kontoret hängde med på en live-stream"

Publicerad: 5 mars 2019, 07:36

Ciceron Group firade vinsten i Årets byrå med en egen live-stream under galakvällen.


Den 21:a februari korades de byråer i Sverige som har mest nöjda kunder i Regi och Resumés tävling Årets byrå. Resumé gör en enkät med samtliga vinnande byråer för att ta reda på vad som ligger bakom topplaceringarna.

Ciceron Group tog hem vinsten i kategorin "Event & brand experience 7-25 MKR".

Vad betyder den här vinsten för er som byrå?
– Just vinsten i Årets Byrå är den finaste vi kan tänka oss. Guldägg och häftiga showcase i all ära men detta är ett kvitto på att vi lyckats med vår mest fundamentala uppgift; att hjälpa våra kunder och leverera tjänster som som är värdefulla på riktigt och överträffar förväntningar, säger Madelene Bajric, vd på Ciceron Group.

Vad är det ni har lyckats med?
– Jag tror vår främsta styrka ligger i mjuka värden som är svåra att replikera. Vi har byggt en kultur och ett team av smarta människor som brinner för att beröra, hjälpa och leverera.

Hur har ni firat?
– Redan under galakvällen hängde hela kontoret med på en live-stream vi satt upp vid bordet på Münchenbryggeriet på vår egen 'gala-vaka' med pizza, bubbel och jubel. Sedan slöt vi andra upp för den festligaste torsdagskvällen på länge. Nu ska vi jobba på lika hårt och ha lika kul som vanligt, never fat and lazy!

På andra och tredje plats i kategorin kom Aventi och MKTG Sweden.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.