Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hon går in som ny delägare i Ibeyostudio

Publicerad: 21 september 2018, 13:03

Ibeyostudios vd Johanna Sörstrand går in som delägare i byrån.


Ämnen i artikeln:

Ibeyostudio

Johanna Sörstrand gick in som vd på kommunikationsbyrån Ibeyostudio 2017 och köper nu hälften av bolagets aktier från grundaren Lotta Brattin som lämnar alla sina poster inom bolaget. Resterande del ägs av Marcus Kollberg.

– Jag är övertygad om den här byråns potential, det har jag varit sedan första dagen jag klev in på Ibeyostudio, och ser verkligen fram emot att fortsätta leda byrån och det här fantastiska gänget in i framtiden. Ett ägarskap ger mig en långsiktighet i både mitt eget och byråns arbete och det finns därför mycket positiv kraft att hitta i den här förändringen, säger Johanna Sörstrand i ett pressmeddelande.

Ibeyostudio riktar till stor del in sig på livsstilssegmentet men har de senaste åren jobbat för att bredda sin kundportfölj även till andra branscher. Byrån har i nuläget omkring 30 kunder.

– Det känns både kul och naturligt att Johanna Sörstrand nu går in som delägare eftersom hon redan är insatt i byråns arbete och utveckling. Jag ser väldigt mycket fram emot vår framtida resa tillsammans, säger Marcus Kollberg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ibeyostudio

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News