Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hon ska ansvara för Expressens kvalitet

Publicerad: 1 juni 2009, 10:52

Expressens nya chefredaktör Thomas Mattsson har tillsatt en ny redaktionsledning. Irina Hallings tjänst som informationschef dras in. Istället blir hon kvalitetsredaktör.


Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonExpressen

Irina Halling, kvalitetsredaktör på Expressen.

Införandet av en kvalitetsredaktör var en av de första saker som jag nämnde för styrelsens ordförande när jag fick frågan om jag var intresserad av jobbet som chefredaktör, och det känns inte mindre angeläget idag, skriver Thomas Mattsson i sin blogg om utnämningen.

Chefredaktör Thomas Mattsson och biträdande chefredaktör Per-Anders Broberg kommer att arbeta med editionschefer, som får ansvar för respektive kanal. Viveka Hansson och Magnus Alselind ansvarar för papperstidningen. Anna Rastner är editionschef för tv och Alexandra Forslund och Mattias Lundell basar för webben.

I redaktionsledningen ingår även Stefan Sjöström (administrativ redaktionschef), Mattias Carlson (redaktionschef digitala medier), Anna Dahlberg (politisk redaktör), Björn Wiman (kulturchef), Lars Näslund (chefredaktör, GT), Lars Mohlin (chefredaktör, KvP), Anna-Clara Welander (bilagechef), Bo Liljeberg (nöjeschef), Martin Kroon (sportchef) och Göran Forsberg (layoutchef).

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonExpressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.