Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hon ska förnya Sveriges största tidning

Publicerad: 10 maj 2010, 08:55

I nästa nummer av Vi i villa kommer tidningen att få en rejäl omgörning. Dessutom har tidningen kontrakterat Annika Marklund som ny krönikör.


Ämnen i artikeln:

Vi i villaStina Abenius

Annika Marklund blir ny krönikör i Vi i Villa.

– Att flytta ut till hus på landet är antagligen den största omställningen i mitt liv sedan jag kom in i puberteten. Nyblivna tonåringar tänker på tungkyssar, pormaskar och hårstrån som växer på nya ställen - jag tänker på mitt nya hus. Det är så mycket att lära sig, så mycket nytt att utforska, så många första gånger. Att skriva krönikor i Vi i Villa är det ultimata sättet att samla tankarna kring allt som händer just nu. Det passar mig perfekt att få dela med mig av alla nya upplevelser utan att behöva tråka ihjäl mina nära och kära med mitt ständiga hus-tjat!, säger hon i en kommentar om det nya uppdraget.

Annika Marklund är mest känd från bloggen ”Beautifulones” och krönikör i Sofis Mode. Nu får hon ett nytt uppdrag från Vi i Villas nya chefredaktör Stina Abenius.
– Hon har precis flyttat till en villa tillsammans med pojkvännen Ronnie Sandahl. För oss ska hon skriva om hur det är att flytta in i sitt första hus. Det är något speciellt som jag tror att alla våra läsare kan identifiera sig med.

Annika Marklund knyts till tidning samtidigt som Vi i Villa gör en stor förändring av form och innehåll. Premiär för både ny form och krönikör sker med numret som kommer ut i villaägarnas brevlådor den 25:e maj.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Vi i villaStina Abenius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.