Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hoppsan!

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

TV4-profilen Patrick Ekwall har fått en saltad nota från Telia. Nu vägrar han att betala 57 774 kronor för sitt flitiga bloggande.


Patrick Ekwall, inte fullt så glad efter notan från Telia.

Patrick Ekwall är TV4:s största bloggare, med långa matiga inlägg på Fotbollskanalens hemsida och lika mycket under Let's Dance-vinjetten.

Men det kostar att ligga på topp i cybervärlden. Ekwall var på semester i Spanien och utnyttjade då det erbjudande han fått från Telia om internet via 3G-nätet till en fast kostnad varje månad. Till Aftonbladet säger han att Telia sagt att det inte kostade extra att koppla upp sig utomlands.

Men det gjorde det – nu har han fått en räkning på 60 000 kronor för sitt surfande. Enligt Ekwall har han bara kollat sin mejl och nyheter någon gång om dagen och låtit datorn stå på. Han har nu skickat in en reklamation till Telia. Telefonijätten hotar med rättsprocess och Ekwall verkar vara beredd att spela matchen.

– Jag trodde att det var ett skämt, säger Ekwall till Aftonbladet.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.