Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Husvagn säljer tidskrifter på Stockholms central

Publicerad: 27 februari 2013, 15:14

I dag har Tidsam flyttat in en husvagn på Stockholms central för att sälja 5000 ex av 22 olika magasin


Ämnen i artikeln:

Tidsam

På Dagligvarugalan förra året vann Pressbyrån på centralen i Stockholm pris för "Årets tidskriftsavdelning". Och vinsten är ett event från Tidsam där en tidskriftsstripad husvagn ska boosta försäljningen.

– Vi vill öka intresset för tidskrifter och puffar för ett 20-tal titlar i och kring husvagnen, berättar Tidsams säljchef Anders Lindholm. Vi ger en rabatt på 50 procent för att resenärerna ska känna att de kan unna sig en tidning.

Husvagnen turnerade runt i landet förra sommaren och sålde med gott resultat. Och förhoppningen är att Pressbyrån ska sälja mer än vanligt.

– Det är inte helt enkelt att rulla in en husvagn på Centralen, säger Anders Lindholm. Det krävs en del tillstånd och logistiskt tänkande. Men vi räknar med att sälja 5000 magasin under dagen.

22 olika tidskrifter är med och sponsrar kampanjen.

Redan  idag har Pressbyrån på Centralstationen 80 sektioner med tidningar och  ca 400 olika titlar från Tidsam. Om man räknar in alla titlar från  Interpress så är detta Sveriges klart största återförsäljare av magasin.

Kampanjen startar 05:30 och pågår så länge tidningar finns att sälja. Dock längst till 23:00 då Pressbyrån stänger.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Tidsam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.