Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

I kväll koras Sveriges bästa byråer

Publicerad: 12 december 2007, 12:58

214 byråer och 2 224 reklamköpare. I kväll presenteras vinnarna i branschens största tävling – Sveriges Bästa Byrå.


Räkna med en storslagen gala i kväll.

För tredje året i rad kan Resumé presentera Sveriges Bästa Byrå i egen regi tillsammans med undersökningspartnern Easyresearch.

Tävlingen är branschens största. 214 byråer och 2 224 kunder har valt att delta i år. Svarsfrekvensen är 70 procent.

Det kan jämföras med Dagens Industris undersökning där 1 800 reklamköpare deltagit och där svarsfrekvensen är 65 procent.

– I årets tävling befäster vi vår ställning som den största genomlysningen av marknadskommunikationsbranschen. Totalt har 2 224 reklamköpare besvarat vår enkät. De har betygsatt 214 byråer. Vi har haft en svarsfrekvens på 70 procent. Det visar att kunderna tycker att våra frågor är viktiga och relevanta och att de vill ge sina betyg. Vi tackar förtroendet, säger Resumés chefredaktör Viggo Cavling.

En nyhet för i år är att byråomsättning införts även på webb-byråer.

– Detta gjorde vi efter att ha tagit del av branschens åsikter från förra gången. Vi är öppna för åsikter även denna gång. Vårt mål är att ständigt förbättras, säger   Viggo Cavling   , som hälsar branschen välkommen till kvällens SBB-gala på Nybrokajen 11 i Stockholm.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.