Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Identity Works vill närma sig affären – utvecklar erbjudandet

Publicerad: 27 mars 2019, 12:39

Marie Rudolphie, Hanna Ander och Bjarne Otterdahl.

Foto: Love Taylor

Identity Works utvecklade business design-erbjudande ska bland annat rikta in sig på digitala upplevelser. Som ett led i omställningen hämtar man även in Hanna Ander från Itch.


Ämnen i artikeln:

Identity Works

Varumärkes- och designbyrån Identity Works har de senaste åren växt i stadig takt och gjort arbeten för bland annat Länsförsäkringar, Kronans Apotek och hotellet Hobo i Stockholm. 2017 omsatte byrån drygt 58 miljoner kronor.

Nu väljer man att utveckla sitt erbjudande inom business design. Målet med det nya erbjudandet är att kundernas varumärken ska hjälpa dem att driva både affären och bidra till upplevelser, inte minst i det digitala rummen.

– Den kundupplevelse du levererar är ditt varumärke idag. Genom att bredda vår strategiska kompetens in mot kundupplevelsen kan vi ännu bättre hjälpa våra kunder utveckla erbjudanden som både ligger i linje med varumärkets strategi och konsumentens behov, säger Marie Rudolphie, strategic director på Identity Works.

För att hjälpa till med det utvecklade erbjudandet hämtar Identity Works in Hanna Ander. Hanna Ander har tidigare jobbat med affärsutveckling och digital transformation på Itch och Daytona. På Identity Works får hon tjänsten som customer experience strategist.

– I takt med att digital innovation accelererar, är det allt viktigare att förstå hur man ska agera för att omsätta nya möjligheter till unika lösningar för sin målgrupp. Det känns otroligt spännande att på riktigt få ihop varumärket med digital affärsutveckling - ett perspektiv som min tidigare bransch ofta haft svårt att hantera, säger Hanna Ander.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Identity Works

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.