Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Innovationsbyrån Eggs kommer till Sverige – går ihop med IT- konsultbolaget Sopra Steria

Publicerad: 16 november 2022, 14:15

Eggs hjälper företag och organisationer att skapa skalbara företagsmodeller, produkter och tjänster med användarvänlighet, hållbarhet och lönsamhet i fokus.

Den skandinaviska innovationsbyrån Eggs Design, expanderar och slår upp dörrarna i Sverige.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Innovationsbyrån Eggs kommer till Sverige. De blir en del av konsultbolaget Sopra Steria, som nu utökar sitt design- och innovationserbjudande. 

Eggs affärsidé är att hjälpa företag navigera bland komplexitet och osäkerhet, samt att designa nya affärsmodeller, produkter och tjänster. I kombination med Sopra Sterias strategiska och tekniska tjänster blir erbjudandet nu mer komplett. 

– Efter tio framgångsrika år i Norge och fem i Danmark, ser vi fram emot att starta på den svenska marknaden. Att ha en solid partner som Sopra Steria i det är vi väldigt glada för, säger Ulla Sommerfelt, CEO för Eggs Design.

Sverige ett naturligt val för satsning inom hållbarhet och innovation

– Tillsammans med Eggs har vi nu ett komplett erbjudande från innovation och utformning till tekniska implementerade lösningar. Vi har kapaciteten att hjälpa Sveriges företag att gå från en strategisk vision om hållbarhet till en reell och lönsam slutprodukt, säger Anders Burestig, CEO, Sopra Steria Sverige.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev