lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Interflora firar hundra år med nytt koncept

Publicerad: 21 april 2023, 10:08

Tron på kärleken är temat för Interfloras nya koncept, framtaget av Valtech Radon.

Ämnen i artikeln:

House of RadonInterfloraKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Andreas Rågsjö-Thorell

andreas.thorell@resume.se


I det nya konceptet "På Kärlekens Sida" har Valtech Radon utforskat olika typer av känslor och relationer som får plats i kärlekens värld – oavsett form eller framtidsutsikter.

Ställningstagandet i budskapet präglar kommunikationen genom en uppmuntran till att våga släppa ut sin kärlek oavsett om det handlar om att våga fråga, slå på stort eller säga förlåt.

– När folk vill förmedla sina känslor, vill vi att de ska tänka på Interflora. Kärlek är ju så himla mycket, den kan innefatta såväl sorg som lycka och existerar i en rad olika former, till en partner, till ett barn eller ett favoritlag. Med det nya konceptet vill vi visa att oavsett form, står Interflora alltid på dess sida, säger Magnus Klang, executive creative director på Valtech Radon i ett pressmeddelande.

I den nya konceptfilmen dramatiseras olika kärleksrelationer som kan utspela sig i en och samma familj, och hur blomsterhälsningar har en självklar roll – vid glädje och sorg och allt där emellan. Budskapet förstärks med en nytolkning av Pugh Rogefeldts klassiker “Mitt bästa för dej”, som blev en hit med bandet Grymlings 1990. Nytolkningen är gjord och insjungen av Albin Lee Meldau

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Arbetsgrupp: Kund: Interflora
Byrå: Valtech Radon
Producent: Love Karlsson
FAD: Marcus Celikel DOP: Mika Aberra TRINITY Operator: Nestor Salazar Stillbildsfotograf: Ulf Leide GAFFER: Olle Molander MUA: Kristine Good Florist: Charlotte Gibeck Sound design: Red Pipe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev