Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Investmentbolag startar fullservicebyrå

Publicerad: 27 november 2018, 09:43

Med ett 60-tal bolag i portföljen startar Uddetorp Invest kommunikationsbyrån Everywhere som ska specialisera sig på sociala medier och nytänkande koncept.


Det Boråsbaserade och familjeägda investmentbolaget Uddetorp Invest har funnits sedan 1984 och i bolagsportföljen ingår bland annnat varumärkena Cernera, Viskan Group, Uddetorp Säteri och Onyx.

Nu väljer bolaget att starta en egen kommunikationsbyrå – Everywhere. Byrån kommer att ledas av Uddetorp Invests tidigare marknadschef Emelie Lindell.

– Det känns otroligt kul att vi lyckats värva några av landets bästa kreatörer. Vi har inte använt oss av varken platsannonser eller rekryteringsfirmor, alla medarbetare är särskilt utvalda och handplockade utefter sina meriter och kunskaper. Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet från reklambranschen redan från första dagen, säger Emelie Lindell.

På sikt säger sig Everywhere vilja bli Västsveriges bästa byrå och de har redan knutit till sig flera kunder.

– Med den tydliga och välarbetade strukturen hos både företag och ledare var det ett lätt beslut att ansluta till Everywhere. Jag är övertygad om att en bra arbetsplats med nöjda medarbetare resulterar i fantastiska prestationer, både kreativt och ekonomiskt. Everywhere har stora ambitioner och jag känner en enorm tillit och en stark hunger hos alla i teamet. Det här kommer bli en fantastisk resa, säger Petter Axell, tidigare digital strateg på RevolutionRace.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.